Mitenkäs tämän aloittaisin..Hmm... Noh olemme puolisoni kanssa yrittäneet lasta yli 2 vuotta (kesällä tulee jo 3) turhaan ja meillä on ollut lähete lapsettomuus polille jo viime keväästä lähtien mutta paikakunnan vaihdon vuoksi asia on joutunut olemaan hyllyllä siitä lähtien.  Viime maanantaina sitten omaksi ja puolison ihmeeksi testissä näkyi himmeä viiva eli plussaa.

Ensimmäinen neuvola aika oli ensi perjantaina heti aamusta. Olo on jotenkin epätodellinen sillä olin jo luopunut perinteisellä tavalla tulevasta mahdollisuudesta. Oireita ovat oleet kuukautisten pois jääminen, alamahan lievä särkeminen, sekä lonkkaa etä selkään on koskenut, yöllä virtsaamisen tarve on kasvanut, paleleminen,väsymys ja nyt viime aikoina myös itkuisuus ja turvotus.

Pelkään nyt sitten tämä alkaneen puolesta, mutta elän myös suuressa toivossa. Sillä jos netin laskureihin olisi luottamista olisi menossa joko rv7 tai 8. Mutta voi olla myöhempikin. Toinen mikä saa mnut epäilemään mahdollista väärää hälytystä vaikka testi oli positiivinen, on se että minulla on ollut aina peäsäännölliset kierto ajat ja pois jääminenkin on ollut usein mahdollinen.

Mutta jätän kaiken luojan huomaan pe aamuun asti. Ehkä sitten olen viisampi kun olemme käyneet ensimmäisen neuvola käynnin.