Vuoto ei ole lisääntynyt ja enkä ole  löytänyt samanlaista tahraa enää. Minun pitäisi pistää ihteni pannaan nuiden nettikeskustelujen lueskelusta, saan aina uusia aiheita kummittelemaan mielen päälle. Nyt murehdin jos tämä onkin tuulimuna raskaus, mutta perustelemalla itselleni että jos testin tulos oli niin nope ja vahva/selvä ei minun tarvitse moisesta murehtia, eihän? Nyt pitäisi jaksaa pysyä kasassa ylihuomiseen jolloin saan varmistuksia ja mahdollisesti kumoan omia pelkojani. OIreet eivät ole hävinneet mihinkään, edelleen nippailee ja rintaliivit tuntuu parhaille kavereille.

Siskoni kertoi että hänellä ja meidän äidillä on ollut vuotoja raskauden aikana. Hänen vuotonsa ovat olleet runsasta ruskeaa tuhnua ja niin on tapahtunut joka raskaudella. Nuo raskaudet ovat jatkuneet onnelliseen loppuunsa asti. Yritän siis vain ottaa iisimmin ja ajatella positiivisesti.

 

Lisäys klo.19.49

Olen niin onnellinen juuri nyt. Vilkaisin huvikseni ritojani peilistä ja mielestäni nänni pihani ovat alkaneet tummenemaan ja ns. leviämään. Eli toistaiseksi kaikki hyvin! Mielialoista vielä sen verran että hain youtubesta videoita raskaudesta ja näin koosteen raskautta käsittelevästä dokumentista (oleta sen olleen sellainen) ja siinä lopussa 3D animaatiolla kuvattiin lapsen syntymä lantion luiden joukosta. Purskahdin itkuun katsellessani juuri tätä kohtaa, koska se oli mielestäni kaunista. Kohta oikeasti itken kaikelle mikä on vähänkään ihanaa, kamalaa tai surullista.