Vierailuni tarkastuksessa meni ja tällä kertaa me tehdään lääkkeellinen kierto, sillä johto follia ei ollut näkyvissä. Vain kaksi reilun 7mm kokoista joita sitten lähdettiin kasvattelemaan perglyn pistoksella. Huomenna olisi taas tarkastuskäynti ja nähtäisiin onko pistoksista ollut mitään apua.

Koska nyt on lääkkeellinen kierto en edes usko että tästä tulisi lasta meille, koska suosivat niin paljon enemmin luonnollista kiertoa. Toiseksi 70% pakastetuista alkioista kestää sulatuksen ja meillä oli pakkasessa 3 ja nyt olisi vuorossa kahden viimeisen siirtäminen, kun yksin pakastettu selvisi sulatuksesta viimeksi. Joten jotenkin luottamus siihen että nämäkin kestäisivät sulatuksen on hyvin pieni. Tuntuu turhalle yrittää, mutta nyt haluan saada tämän alta pois jotta voimme hoitoja jatkaessa aloittaa ICSI 2. Olen aloittanut foolihapon syömisen jotta munasoluni vahvistuisivat ja olisivat parempi laatuisia sitten seuraavalla kerralla. Myös muut vaihtoehtoiset jutut kiinnostavat.

Ajatukset ovat nyt hyvin negatiivisia mitä se ei ole ollut vähään aikaan. Mieleen hiipii kysymys siitä mikä suunnaksi jos emme sittenkään saa lasta hoidoista huolimatta.

Keskustelin lääkärin kanssa myös PCOS:istani ja hänen näkemyksen mukaan laihduttaminen on ollut se joka on korjannut munasarjojani, eikä tuulimuna. Tuulimunasta hän kertoi että se yleensä johtuu kromosoni virheestä eli ne samat solut joista muodostuu istukka pitäisi muodotua sikiö. Jakautumis vaiheessa on sitten tapatunut virhe ja sikiö ei ole muodostunut.

-7kg olen saanut sitten viime syksyn puntarilukeman ja se tuntuu positiiviselle. Nyt sitten jatketaan terveellisten valintojen tekemistä jatkossakin jotta painon puotus jatkuisi yhtä hyvänä.