Taas sitä ollaan vuoristoradassa. Tämän IVF eka pas ei onnistunut,mutta sen kohdalla en uskonut yhtään että onnistuisi. Ei niin hyvä tuuri meillä kumminkaan voinut olla ja niin se meni kuten odotin. Nyt on käynissä jo toinen pas ja pakkasessa vielä yksi olki jossa on kaksi alkiota. Nyt kyytiin selvinnyt oli kakkosluokainen ja kaksoluinen ja aika hitaan oloinen. Siirto illasta asti olen kärsinyt ristiselkä särystä ja nyt kahden illan/päivän ajan myös munasarjoihin niin että se on tuntunut selä puolelle asti sellaiselta kuin kuumalla raudakka tökittäisiin. Tähän siirtoon syön taas kortisoonia ja minidisperiiniä, joita söin edellisenkin aikana. Tuntuu että aika matelee kun lääkärin neuvoi jättämään nyt kiinnittymisen ajaksi pahimmat poppimiset ja riekkumiset pois ja tyytymään kävelyyn. Kortisoonin tuoma turvotus on sitten omiaan lisäämään ketutuksen määrää kun ei muutenkaan pääse liikumaan.

Hyytymistekijät olivat ok ja meille tehtiin kromosomi testit myös jotka tulivat normaaleina takaisin. Joten ainut selitys taitaa olla tuo yli painoni. Noh tänään kortisooni turvotuksen kera puntari näytti 85kg eli melkein kaksi kiloa enemmän kuin yli viikko sitten.

Oireita ei ole ja on, sillä kaikki voi johtua yhtä hyvin irroituspiikistä/lugejen vaikutuksesta. Minua on todellakin särkenyt munasarjoihin, närästänytkin on ihan sikana ja hajuaisti taas terävöitynyt.


Toukan toivossa pp3.